Beste AI-voorlopers van Van Havermaet en Value Square,

Hartelijk dank voor jullie enthousiaste deelname aan onze recent seminar “AI als intelligente keuze voor u en uw bedrijf”. De slides van deze inspirerende bijeenkomst zijn hieronder beschikbaar. Je vindt er niet alleen de slides, maar eronder ook een virtuele assistent waar je de slides mee kan bevragen. Ik nodig je van harte uit om de assistent op de proef te stellen!

Ben je geïntrigeerd door de tools die ik heb gebruikt? Deze informatie vind je op de laatste slide en natuurlijk ook op deze site.

AI vormt een onmiskenbare kracht in het hervormen van bedrijfsprocessen en besluitvorming. Het is een voorrecht om met jullie op deze reis te zijn, waarbij we de grenzen van technologie en innovatie verkennen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan sta ik altijd voor je klaar. Contacteer mij rechtstreeks via jackie.janssen@telenet.be of via mijn bedrijf op info@happy2change.be.

Zie jij AI als een intelligente keuze voor u of uw bedrijf? Wil je dieper inzoomen op dit onderwerp? Ik zou het geweldig vinden om jullie organisatie persoonlijk te bezoeken met een keynote of een op maat gemaakte workshop te verzorgen. Samen kunnen we ontdekken hoe mijn expertise in AI jouw bedrijf kan transformeren en verrijken.

De bewustwording is gestart en ik ben ervan overtuigd dat jullie klaar zijn om met AI te experimenteren of wie weet op innovatieve wijze toe te passen. Ik kijk uit naar het horen van jullie vorderingen en hoop in de toekomst een actieve rol te kunnen spelen in jullie AI-reis.

Met hartelijke en innovatieve groeten,

Jackie Janssen

PS: Vergeet niet om te verbinden op mijn LinkedIn-profiel, waar ik regelmatig updates en nieuwsberichten over AI deel. Laten we samen de kracht van AI ontdekken en benutten!


Verken de slides en het boek met deze Virtuele Assistent!

Heb je vragen over hoe AI jouw bedrijf kan transformeren? Of ben je nieuwsgierig naar specifieke AI-toepassingen in jouw sector? Onze interactieve virtuele assistent staat klaar om je vragen te beantwoorden! Met geavanceerde AI-technologie biedt deze assistent niet alleen inzicht in de presentatie die je zag, maar ook deskundige antwoorden op jouw specifieke vragen. Dus, waar wacht je nog op? Stel je vraag en ontdek de boeiende mogelijkheden van AI voor jouw organisatie!