Alles waar we om geven beter maken

Jouw organisatie en AI
Experimenteren met AI tools

BLOG

AI nieuws en opinies

Soms gaan we al eens op onderzoek en experimenteren we met AI tools. Af en toe iets kleins, soms eens iets speels en bij momenten iets groters. We delen in ieder geval onze experimenten schaamteloos. Wie weet leren we er samen nog iets uit. Wil je ontdekken hoe jij in jouw organisatie kan experimteren. Aarzel dan niet om me eens te contacteren voor een keynote of workshop.

Wil je eerst een inleiding, lees dan zeker ChatGPT, Bard En GENAI!

Meer AI nieuws of opinies?

Blijf op de hoogte van de laatste “AI nieuws en opinies” in de wereld van artificiële intelligentie. Duik in onze artikelen om op de hoogte te blijven van de snel evoluerende wereld van AI. Bovendien is het merendeel van deze posts ook te vinden op mijn LinkedIn-pagina.

AI implementaties voor uw organisatie

In een snel veranderende wereld van technologie is het essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in artificiële intelligentie. Ons team bij Happy 2 Change is toegewijd aan het volgen van de laatste trends, onderzoeken en innovaties in AI. Daarnaast begrijpen we dat elke organisatie uniek is en bieden we op maat gemaakte AI-implementatieadviezen

AI nieuws en opinies op maat

Naast algemeen AI nieuws, kunnen we ook specifieke nieuwsupdates en analyses maken die relevant zijn voor jouw sector of vakgebied. Dit zorgt ervoor dat je altijd een stap voor blijft op je concurrentie.

Een AI boek voor jouw klanten of medewerkers

Wil je jouw klanten of medewerkers een dieper inzicht geven in de wereld van AI? Ons AI boek is niet alleen informatief, maar kan ook eenvoudig en op verzoek worden aangepast aan jouw specifieke publiek. Door je organisatie te associëren met de voorhoede van technologische kennis, zet je jezelf in een innovatief en duurzaam daglicht. Het is onze missie om alles waar we om geven te verbeteren, en met ons AI boek kun je dat ook doen voor jouw organisatie.