Aanvraag lezing

  Datum :

  Uw bericht (optioneel):


  In 2024 biedt Jackie op maat gemaakte lezingen in zowel Vlaanderen als Nederland. Zijn lezingen, gebaseerd op zijn diepgaande kennis en ervaring, zijn ontworpen om te inspireren, te informeren en te transformeren. Boek nu al uw lezing voor 2024!

  Wat bieden we aan?

  Elke lezing van Jackie duurt ongeveer één uur. Het is een meeslepende ervaring die het publiek meeneemt door de dynamische wereld van AI en data. Of u nu een bedrijfsleider, IT-professional, academisch publiek of een enthousiaste leek bent, de lezingen zijn toegankelijk, informatief en vooral inspirerend.

  Uw lezing op maat en relevant

  Jackie’s benadering is niet eenzijdig. Elke lezing wordt op maat gemaakt om aan te sluiten bij de specifieke interesses en behoeften van uw publiek. Of het nu gaat om de basisprincipes van AI, geavanceerde datastrategieën, of de ethische en maatschappelijke impact van technologie, elke lezing is zorgvuldig afgestemd om de meest relevante en boeiende inhoud te bieden.

  Interactief en boeiend

  Verwacht geen standaard monoloog. Jackie’s lezingen zijn interactief en nodigen uit tot dialoog en discussie. Deelnemers worden aangemoedigd om hun vragen en perspectieven te delen. Ook dat gebeurt met AI, door te antwoorden met een virtuele assistent, waardoor een rijke, meeslepende leerervaring ontstaat.

  Waarom Jackie kiezen?

  • Deskundige inzichten: Als auteur van “AI: De Hype Voorbij” en een ervaren Chief Data Officer, brengt Jackie een unieke combinatie van theoretische kennis en praktijkervaring.
  • Gepassioneerd spreker: Jackie’s passie voor AI en data is aanstekelijk; hij weet zijn publiek te motiveren en te inspireren.
  • Aangepast aan jouw behoeften: De inhoud van elke lezing wordt specifiek afgestemd op de doelgroep, waardoor de informatie altijd relevant en boeiend is.
  • Gerenommeerd blogger: Op happy2change.be, op Linkedin en in De Standaard geeft Jackie op regelmatige basis reacties op AI nieuws en zet hij iedereen met de voetjes op de grond

  Boek nu uw lezing voor 2024

  Mis deze kans niet om je publiek te verrijken met diepgaande kennis en frisse perspectieven op AI en data. Bezoek onze website voor meer informatie en om je lezing met Jackie te boeken.