Dag allemaal,

Laten we eerst al eens starten met het opbouwen van een relatie op LinkedIn en sta me toe jullie uitgebreid te danken voor jullie enthousiasme vorige week. Zoals gekaderd werken we momenteel aan een uitgave van “AI, De Hype Voorbij” specifiek voor het onderwijs. We vertrekken hierbij van het uitgangspunt dat er meer een meer AI-tools zullen gebruikt worden door studenten, onderwijzers en onderwijsinstellingen. In het boek willen we vanuit elk perspectief kijken naar de mogelijkheden, uitdagingen en focus die gelegd kan worden.

Via mijn profiel vind je ook na vandaag meer AI-inspiratie en inzichten. Hieronder vind je trouwens mijn virtuele assistent, die al jullie vragen beantwoorden met de snelheid en precisie die AI te bieden heeft. Maar uiteraard blijf ik ook als mens ter beschikking om jullie te helpen: jackie@happy2change.be .

Meer inzichten uit AI of meer inspiratie?

Het huidige boek “AI, De Hype Voorbij” is een stappenplan voor de integratie van AI in organisaties. Het kan ook bekeken worden als een gids om samen de kracht van AI te ontsluiten. Terwijl we verder werken aan een boek op maat van het onderwijs deel ik hierbij al de slides van de sessie:

Lannoo Campus – AI in het Onderwijs 23-4-2024 door Jackie Janssen

Blijf voorop lopen in de digitale transformatie. Neem contact op voor een inspiratiesessie, workshop, of begeleiding op maat van jouw organisatie.

Met innovatieve groeten,

Jackie Janssen