Dag allemaal,

Laat me starten met je te garanderen dat deze “AI-opener” je ontbijtplezier niet gaat verstoren en eerder licht op de maag zal liggen. Ik breng je een beetje inspiratie rond AI en neem je mee in de verschillende fases die van belang zijn om van AI projecten in organisaties ook een succes te maken.

Laten we eerst al eens starten met het opbouwen van een relatie op LinkedIn. Via mijn profiel vind je ook na vandaag meer AI-inspiratie en inzichten. Hieronder vind je trouwens mijn virtuele assistent, die al jullie vragen beantwoorden met de snelheid en precisie die AI te bieden heeft. Maar uiteraard blijf ik ook als mens ter beschikking om jullie te helpen: jackie@happy2change.be .

AI, De Hype Voorbij

De integratie van AI hoeft niet overweldigend te zijn. In “AI, De Hype Voorbij” probeer ik je te begeleiden door het complexe landschap van AI. Met mijn expertise bied ik een scala aan diensten om jouw organisatie te transformeren en klaar te maken voor de toekomst:

  • Inspiratiesessies: Laat je inspireren door de laatste AI-innovaties en ontdek hoe deze jouw bedrijf kunnen transformeren.
  • Keynotes: Boeiende en inzichtelijke presentaties die de essentie van AI en de impact ervan op jouw sector uitlichten.
  • Workshops: Interactieve sessies om jouw team de vaardigheden te geven om AI-technologieën te begrijpen en toe te passen.

Meer inzichten uit AI of meer inspiratie?

Ik bied niet alleen een boek en een stappenplan voor de integratie van AI, maar ook een partnerschap om samen de kracht van AI te ontsluiten. Hiermee blijf je niet alleen bij met de huidige trends, maar word je ook een pionier in jouw sector. Hieronder trouwens de slide van onze avond:

AI-Opener 26-3-2024 door Jackie Janssen

Blijf voorop lopen in de digitale transformatie. Neem contact op voor een inspiratiesessie, workshop, of begeleiding op maat van jouw organisatie.

Met innovatieve groeten,

Jackie Janssen