Hallo Bewire-enthousiastelingen!

Het was een eer om als gast te mogen spreken bij Bewire / The Value Hub. En al zeker om samen met jullie de eerste verjaardag van OpenAI’s ChatGPT te vieren. Wat een avond vol AI verwondering en inspiratie was het!

Hieronder vinden jullie de slides en eveneens een chatbot waaraan je al je vragen over AI, over mijn boek en over de slides kan stellen. Test hem zeker uit!

Het was fascinerend om te zien hoe Artificiële Intelligentie in korte tijd de technologische wereld heeft veranderd en toegankelijk is geworden voor iedereen. Zoals Jef, Jeroen, Andreas, Erhan, Jeroen, en natuurlijk aan Stefano jullie lieten zien staan we voor boeiende tijden. Het was geweldig om de praktische AI toepassingen die Bewire medewerkers implementeerden te zien.

Sylvie’s reflecties over de avond waren ook erg treffend. Het is waar, organisaties die niet met AI bezig zijn, lopen achter. En hoewel er onzekerheden en uitdagingen zijn, zoals de wetgeving en het gebrek aan een AI-visie, zijn de voordelen van AI niet te ontkennen. 

Dank aan Jan, Bugra, Yves, Cathy voor jullie fantastische organisatie van de avond, en aan RoboKurt voor het levendige virtuele aankondigingenwerk. Het was een avond waarbij we niet alleen het potentieel van AI vierden, maar ook de kracht van kennisdeling en gemeenschap binnen de tech-industrie. Ik kijk uit naar toekomstige bijeenkomsten en de voortdurende ontwikkeling van AI.

Mocht ik op de één of andere manier nog iets kunnen betekenen voor jullie of voor jullie klanten aarzel dan niet om me te contacteren.

Met warme en innovatieve groeten,

Jackie Janssen

PS: Vergeet niet om te verbinden op LinkedIn voor meer AI-updates en discussies!

AI Inspiration set 2024 door Jackie Janssen

Een avond vol AI verwondering – verken de slides en het boek met deze virtuele assistent!

Heb je vragen over hoe AI jouw bedrijf kan transformeren? Of ben je nieuwsgierig naar specifieke AI-toepassingen in jouw sector? Onze interactieve virtuele assistent staat klaar om je vragen te beantwoorden! Met geavanceerde AI-technologie biedt deze assistent niet alleen inzicht in de presentatie die je zag, maar ook deskundige antwoorden op jouw specifieke vragen. Dus, waar wacht je nog op? Stel je vraag en ontdek de boeiende mogelijkheden van AI voor jouw organisatie!