Dag allemaal,

Ik ben trots om voor deze bibtalk over AI in ons eigen Dilsen-Stokkem te staan. Meerdere keren per week sta ik voor publiek, maar zo in eigen stad en met een divers publiek dat vind ik zelf wel een beetje spannend. Ik neem jullie mee naar een boeiende en soms mysterieuze wereld van kunstmatige intelligentie, kortweg AI.

Geen zorgen, geen zware kost! Ik beloof dat we het licht en luchtig zullen houden – een avond die vriendelijk is voor zowel de AI-nieuwsgierigen als de tech-savvy onder ons. Denk aan deze avond als een gezellige babbel bij een kopje koffie, maar dan over iets dat ons allemaal kan raken: de toekomst ons dagelijks leven.

Tijdens onze avond samen zal ik, Jackie, jullie meenemen op een ontdekkingsreis door de wereld van AI. We zullen verkennen wat AI precies is (geen robotopstanden, beloofd!), hoe het vandaag al in ons leven verschijnt zonder dat we het beseffen, en wat het voor ons kan betekenen.

Maar dat is niet alles… Het wordt een interactieve avond waar jullie vragen, bedenkingen, en dromen over de toekomst centraal staan. Hoe zal AI ons werk, ons leren, en zelfs onze lokale gemeenschap beïnvloeden? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze technologie werkt voor ons, en niet andersom?

Bibtalk AI Dilsen-Stokkem

Laten we eerst al eens starten met het opbouwen van een relatie op LinkedIn. Via mijn profiel vind je ook na vandaag meer AI-inspiratie en inzichten. Hieronder vind je trouwens mijn virtuele assistent, die al jullie vragen beantwoorden met de snelheid en precisie die AI te bieden heeft. Maar uiteraard blijf ik ook als mens ter beschikking om jullie te helpen: jackie@happy2change.be .

AI, De Hype Voorbij

In mijn boek “AI, De Hype Voorbij” probeer ik je te begeleiden door het complexe landschap van AI. Met mijn expertise bied ik ook een scala aan diensten om jouw organisatie te transformeren en klaar te maken voor de toekomst:

  • Inspiratiesessies: Laat je inspireren door de laatste AI-innovaties en ontdek hoe deze jouw bedrijf kunnen transformeren.
  • Keynotes: Boeiende en inzichtelijke presentaties die de essentie van AI en de impact ervan op jouw sector uitlichten.
  • Workshops: Interactieve sessies om jouw team de vaardigheden te geven om AI-technologieën te begrijpen en toe te passen.

Meer inzichten uit AI of meer inspiratie?

Ik bied niet alleen een boek en een stappenplan voor de integratie van AI, maar ook een partnerschap om samen de kracht van AI te ontsluiten. Hiermee blijf je niet alleen bij met de huidige trends, maar word je ook een pionier in jouw sector. Hieronder trouwens de slide van onze avond:

Bibtalk door Jackie Janssen

Blijf voorop lopen in de digitale transformatie. Neem contact op voor een inspiratiesessie, workshop, of begeleiding op maat van jouw organisatie.

Met innovatieve groeten,

Jackie Janssen