Dag NBB Events en AI-liefhebbers!

Wat een fantastische ervaring om hier te spreken op het NBB Event over Finance and AI. Vergeet niet om te verbinden op LinkedIn voor het laatste Tijdens mijn sessie zal mijn virtuele assistent met veel plezier al jullie vragen beantwoorden:

In 2024 zal het hebben van een virtuele assistent, zoals eerder beschreven, net zo essentieel zijn als het bezitten van een website was in 1995 of een smartphone na 2007. Deze technologische verschuiving markeert een nieuw tijdperk waarin de integratie van (generatieve) AI niet alleen een voordeel, maar een noodzaak wordt voor bedrijven die concurrerend willen blijven. Denk aan gepersonaliseerde klantenservice, geautomatiseerde gegevensverwerking, en zelfs creatieve oplossingen voor marketing en productontwikkeling – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het integreren van AI in jouw organisatie kan overweldigend lijken, maar met mijn stappenplan biedt het ongekende kansen voor groei en innovatie. Als je op zoek bent naar manieren om voorop te lopen in deze digitale transformatie, ben ik hier om te helpen. Ik bied inspiratie, workshops, en begeleiding in het ontwikkelen van een visie en strategie die specifiek is afgestemd op de unieke behoeften en doelen van jouw organisatie. Samen kunnen we de kracht van AI benutten om niet alleen bij te blijven met de huidige trends, maar ook om een pionier te zijn in jouw sector.

Zorg er voor dat je bij blijft en contacteer me gerust voor inspiratie, workshops, visie en strategie in jouw organisatie.

Met innovatieve groeten,

Jackie Janssen