Hey marketeers van AP Hogeschool!

Eerst een snelle vraag: is er al iemand in geslaagd om 9 eieren, 1 boek, 1 fles en 1 nagel op een stabiele manier te stapelen met Dall-e 3 en dat te herhalen? Klinkt als een echte AI-uitdaging, toch? Hopelijk kan je na mijn sessie met AI nog meer coole dingen doen!

Super bedankt voor jullie geweldige deelname aan mijn gastcollege over AI. De slides van deze toffe sessie vind je hieronder. Maar dat is niet alles! Er is ook een coole virtuele assistent die jullie kan helpen met alle vragen over de slides. Durven jullie de uitdaging aan om deze assistent alles te vragen wat je maar wilt weten over AI?

Nieuwsgierig naar de tools die ik gebruikte? Check de laatste slide en natuurlijk onze site voor meer info.

AI is echt de next big thing in hoe we werken en beslissingen nemen. Ik vond het te gek om met jullie deze technologische reis te maken. Heb je nog vragen of wil je gewoon kletsen over AI? Ik ben er voor jullie! Mail me op jackie.janssen@telenet.be of via mijn bedrijf op info@happy2change.be.

We zijn net begonnen met het ontdekken van AI, en ik weet zeker dat jullie klaar zijn om hiermee te experimenteren of het op een innovatieve manier te gebruiken. Ik ben benieuwd naar jullie ideeën en hoop in de toekomst een rol te spelen in jullie AI-avonturen.

Groetjes en stay innovative,

Jackie Janssen

PS: Vergeet niet om te connecten op mijn LinkedIn, waar ik altijd het laatste nieuws en updates over AI deel. Laten we samen de wereld van AI verkennen!

Gastles AP – AI Inspiration set 2024 door Jackie Janssen


AI voor marketeers – bevraag onze Virtuele Assistent!

Heb je vragen over hoe AI jouw bedrijf kan transformeren? Of ben je nieuwsgierig naar specifieke AI-toepassingen in jouw sector? Onze interactieve virtuele assistent staat klaar om je vragen te beantwoorden! Met geavanceerde AI-technologie biedt deze assistent niet alleen inzicht in de presentatie die je zag, maar ook deskundige antwoorden op jouw specifieke vragen. Dus, waar wacht je nog op? Stel je vraag en ontdek de boeiende mogelijkheden van AI voor jouw organisatie!