Beste AI-enthousiastelingen van de Heylen Group,

Op deze pagina vinden jullie de slides die ik heb gebruikt tijdens onze recente inspiratiesessie. Daarnaast vind je via deze link ook de volledige presentatie in PDF-formaat. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de tools die ik heb gebruikt om deze presentatie te creëren; deze zijn te vinden op de laatste slide en uiteraard ook op deze pagina.

Ik wens jullie een inspirerende en vruchtbare reis in de wereld van AI. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, aarzel dan niet om mij te contacteren. Je kunt me direct bereiken via e-mail op jackie.janssen@telenet.be of via het bedrijf op info@happy2change.be.

Ben je benieuwd hoe mijn AI-kompas jouw bedrijf kan verrijken? Ik kom graag langs voor een workshop om dit verder toe te lichten.

Ik ben er van overtuigd dat jullie de potentie van AI volledig begrijpen en zie een bruisende AI-club binnen jullie groep in de nabije toekomst helemaal zitten. Ik kijk er naar uit om jullie vorderingen te horen en verder bij te dragen aan jullie AI-initiatieven.

Met gedreven groeten,

Jackie Janssen

PS.: vergeet me niet te linken op https://www.linkedin.com/in/jackiejanssen/ waar je eveneens regelmatig een AI nieuwsbericht zal zien verschijnen.

Gebruikte tools

canva.com // Presentatie & AI creator afbeeldingen

stability.ai // generatie van afbeeldingen aan de hand van een prompt

labs.openai.com // Dall-e

chat.openai.com // kledingadvies / diverse bevragingen

wikipedia // Jeanne Calment

bostondynamics.com // Robots op basis van AI

openai.com/blogs/openai-codex of copilot plugin op Pycharm // Code generatie

revive app op iphone // zingende Wim Heylen

d-id.com // Wim Heylen in het Chinees