Dag NBB Events en AI-liefhebbers!

Wat een fantastische ervaring was het om te spreken bij het NBB Event over Finance and AI. Het was een voorrecht om mijn inzichten en ervaringen te delen met een publiek dat even gepassioneerd is over AI als ik.

Hieronder vinden jullie de slides van mijn presentatie.

Financieel Forum 10-12-2023 door Jackie Janssen

Bovendien heb ik een interactieve chatbot toegevoegd. Aarzel niet om al je vragen over AI, financiële technologie, mijn boek, of de slides aan deze bot te stellen. Ik nodig jullie uit om deze tool uitgebreid te testen en te verkennen!

Deze conferentie heeft wederom bevestigd hoe snel Artificiële Intelligentie evolueert en steeds meer geïntegreerd wordt in de financiële sector. Het was inspirerend om te zien hoe collega’s en experts uit de industrie, zoals Kasper en Ine, AI toepassen om de financiële wereld te transformeren. Zoals gezegd, het gaat snel heel snel! Zorg er voor dat je bij blijft en contacteer me gerust voor inspiratie in jouw organisatie.

NBB Event over Finance and AI

Een speciaal woord van dank aan Hogeschool PXL en Financieel forum Limburg voor hun uitmuntende organisatie en inzet. Jullie inspanningen hebben deze bijeenkomst tot een succes gemaakt. Ook was het geweldig om deel te nemen aan de levendige discussies en netwerkmogelijkheden.

Het potentieel van AI in de financiële sector is enorm en ik ben enthousiast over de toekomstige ontwikkelingen en de kansen die dit met zich meebrengt. Als jullie vragen hebben, of als ik op een andere manier van dienst kan zijn, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik kijk uit naar toekomstige evenementen en naar verdere samenwerkingen op het gebied van AI en financiën.

Met innovatieve groeten,

Jackie Janssen

PS: Vergeet niet om te verbinden op LinkedIn voor het laatste nieuws, updates en discussies over AI in de financiële sector!