VKW Logo

Dag allemaal,

Limburg en AI – wat een dynamische combinatie! Het was een onvergetelijke ervaring om een thuiswedstrijd te spelen bij VKW Limburg. Vergeet niet om met mij te verbinden op LinkedIn voor meer AI-inspiratie en inzichten. Hieronder vind je mijn virtuele assistent, die al jullie vragen beantwoorden met de snelheid en precisie die AI te bieden heeft. Maar uiteraard blijf ik ook als mens ter beschikking om jullie te helpen: jackie.@happy2change.be .

De integratie van AI in jouw organisatie hoeft niet overweldigend te zijn. Ik ben er om je te begeleiden door het complexe landschap van AI. Met mijn expertise bied ik een scala aan diensten om jouw organisatie te transformeren en klaar te maken voor de toekomst:

  • Inspiratiesessies: Laat je inspireren door de laatste AI-innovaties en ontdek hoe deze jouw bedrijf kunnen transformeren.
  • Keynotes: Boeiende en inzichtelijke presentaties die de essentie van AI en de impact ervan op jouw sector uitlichten.
  • Workshops: Interactieve sessies om jouw team de vaardigheden te geven om AI-technologieën te begrijpen en toe te passen.
  • AI-implementaties: Praktische begeleiding en strategieën om AI naadloos in jouw bedrijfsprocessen te integreren.

Meer Limburg in AI of meer AI in Limburg?

Ik bied niet alleen een boek en een stappenplan voor de integratie van AI, maar ook een partnerschap om samen de kracht van AI te ontsluiten. Hiermee blijf je niet alleen bij met de huidige trends, maar word je ook een pionier in jouw sector. Zoals beloofd, hieronder de slides:

VKW 06-02-2024 door Jackie Janssen

Blijf voorop lopen in de digitale transformatie. Neem contact op voor een inspiratiesessie, workshop, of strategische begeleiding op maat van jouw organisatie.

Met innovatieve groeten,

Jackie Janssen