Dag allemaal,

Inzichten en inspiratie rond AI delen met vzw participo Limburg – dat is voor mij Sociaal Ondernemen en “Alles waar we om geven beter maken” in de praktijk.

Laten we daarom als starten met het opbouwen van een relatie op LinkedIn. Via mijn profiel vind je ook na vandaag meer AI-inspiratie en inzichten. Hieronder vind je trouwens mijn virtuele assistent, die al jullie vragen beantwoorden met de snelheid en precisie die AI te bieden heeft. Maar uiteraard blijf ik ook als mens ter beschikking om jullie te helpen: jackie@happy2change.be .

De integratie van AI in HR hoeft niet overweldigend te zijn. Ik ben er om je te begeleiden door het complexe landschap van AI. Met mijn expertise bied ik een scala aan diensten om jouw organisatie te transformeren en klaar te maken voor de toekomst:

  • Inspiratiesessies: Laat je inspireren door de laatste AI-innovaties en ontdek hoe deze jouw bedrijf kunnen transformeren.
  • Keynotes: Boeiende en inzichtelijke presentaties die de essentie van AI en de impact ervan op jouw sector uitlichten.
  • Workshops: Interactieve sessies om jouw team de vaardigheden te geven om AI-technologieën te begrijpen en toe te passen.
  • AI-implementaties: Praktische begeleiding en strategieën om AI naadloos in jouw bedrijfsprocessen te integreren.

Meer inzichten uit AI of meer inspiratie in HR?

Ik bied niet alleen een boek en een stappenplan voor de integratie van AI, maar ook een partnerschap om samen de kracht van AI te ontsluiten. Hiermee blijf je niet alleen bij met de huidige trends, maar word je ook een pionier in jouw sector. Zoals beloofd, hieronder de slides:

vzw Participo Limburg door Jackie Janssen

Blijf voorop lopen in de digitale transformatie. Neem contact op voor een inspiratiesessie, workshop, of strategische begeleiding op maat van jouw organisatie.

Met innovatieve groeten,

Jackie Janssen