Happy 2 Change geeft AI een stem

In het hedendaagse digitale tijdperk is Jackie uitgegroeid tot één van de vooraanstaande stemmen in Vlaanderen op het gebied van artificiële intelligentie en disruptieve innovatie. Met een diepgaande kennis en een passie voor technologie, biedt hij inzichten die zowel verhelderend als transformerend zijn.

De missie achter de keynote

Hij spreekt graag over het beter maken van datgene waar we om geven. De AI keynote “Happy 2 Change – Alles waar we om geven beter maken met AI” brengt zijn publiek een pak informatie, gebracht met humor en pakkende voorbeelden. Ze geeft veel stof tot nadenken én napraten. Jackie is te boeken als spreker via het contactformulier.

Echter, niet alle AI-keynotes zijn gelijk. Het is belangrijk om te kiezen voor een spreker die zowel informatief als boeiend is. Bovendien kan Jackie’s unieke benadering van het onderwerp uw team echt inspireren

Volledig ondersteboven geblazen door de mogelijkheden van AI voor organisaties. Lieven Scheire was precies gewoon zijn voorprogramma.

AI – evolutie of revolutie?

De opkomst van AI heeft de manier waarop we zaken doen, communiceren en innoveren fundamenteel veranderd. Het is niet langer een luxe, maar een noodzaak voor organisaties die willen concurreren en excelleren in een steeds veranderende wereld.

Wat onderscheidt de AI keynote van Happy 2 Change van anderen?

Het vermogen om complexe AI-concepten te vertalen naar begrijpelijke en actiegerichte inzichten. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook boeiend, interactief en doorspekt met relevante voorbeelden uit de praktijk.

Het bijwonen van een keynote van Jackie biedt deelnemers de kans om te leren over de nieuwste trends in AI, de impact ervan op verschillende industrieën en hoe ze deze kennis kunnen toepassen in hun eigen organisaties. Het is een investering in kennis en toekomstige groei.

Een uniek geschenk – Happy 2 Change AI Boek

Wilt u uw klanten of teamleden verrassen met een uniek geschenk? Overweeg dan een gepersonaliseerd exemplaar van Jackie’s boek over AI. Het is niet alleen een geweldig leesmateriaal, maar ook een blijvende herinnering aan de kracht van innovatie.

In een wereld die snel evolueert, is het essentieel om voorop te blijven lopen. Laat Jackie u en uw organisatie begeleiden op deze reis van digitale transformatie. Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen of om een keynote te boeken.

  Aanvraag lezing

  Datum :

  Uw bericht (optioneel):

  AI Boek van jouw organisatie

  maak indruk op je klanten met een gepersonaliseerd exemplaar van mijn boek!

  Meer info