Ai post 5

Het is zover! Iedereen mag het weten: ik breng een boek uit over AI en datamanagement. Na jarenlange ervaring in het domein heb ik mijn kennis en expertise gebundeld in een toegankelijk boek voor iedereen die meer wil weten over deze boeiende en snel evoluerende wereld.

Het is zover! Iedereen mag het weten: ik breng een boek uit over AI en datamanagement. Na jarenlange ervaring in het domein heb ik mijn kennis en expertise gebundeld in een toegankelijk boek voor iedereen die meer wil weten over deze boeiende en snel evoluerende wereld.

In “Happy 2 Change” deel ik mijn visie op hoe AI en data kunnen bijdragen aan een gezondere en betere maatschappij, met privacy, data-bescherming en ethiek als basiswaarden.

Het boek is niet alleen interessant voor professionals in de sector, maar ook voor leken die willen begrijpen wat AI en datamanagement inhouden en welke impact ze hebben op onze samenleving.

De complexiteit en nodige organisatie om van je initiatieven een succes te maken wordt uit de doeken gedaan

Deze thema’s komen aan bod:

 • Hoe starten met AI in mijn organisatie?
 • Hoe haal ik de nodige expertise in huis?
 • Waarom AI gepaard gaat met leiderschap en goed change management?
 • Hoe je betrouwbare modellen bouwt met betrouwbare data!
 • AI-succes = teamwork
 • Hoe losbreken van “black-box” modellen en waarom dat van belang is!
 • Het organiseren van een solide AI afdeling
 • Projecten future-proof organiseren
 • Ethische en juridische bezwaren omarmen
 • Realistische verwachtingen zetten en onderhouden
 • Het pad naar innovatie

Wil jij als een van de eersten dit boek in handen hebben? Dan hebben we goed nieuws: je kan nu een pre-order plaatsen voor slechts 29,90 euro.

Maar er is meer!

We zoeken nog een hoofdsponsor en enkele kleinere sponsors voor dit traject. Wil jij jouw bedrijf in de kijker zetten en tegelijkertijd bijdragen aan een meer ethische en verantwoorde inzet van AI en datamanagement? Neem dan zeker contact op voor meer informatie.

Tot slot zijn we ook op zoek naar co-readers, die één hoofdstuk toegestuurd krijgen en daar feedback op mogen geven. Zo kan het boek nog beter worden en krijg jij de kans om mee te denken en bij te dragen aan een betere wereld.

Kortom, de komst van “Happy 2 Change” is een belangrijke mijlpaal in de wereld van AI en datamanagement. Plaats nu je pre-order, word co-reader of sponsor en laat ons samen bijdragen aan een verantwoorde en menselijke inzet van deze fascinerende technologieën