Na het boek kan je de transformerende kracht van Artificiële Intelligentie (AI) ook beluisteren in deze Podcast. We spreken met industrieleiders, innovatieve denkers en pioniers in de technologie. Elke aflevering van onze podcastserie “AI, De Hype Voorbij” biedt unieke inzichten in hoe AI wordt toegepast. We zoeken naar mogelijkheden binnen verschillende organisaties – van grootschalige bedrijven tot dynamische startups.

Aflevering 1 – AI en Digitale Transformatie in organisatie

“AI, De Hype Voorbij” streeft ernaar om de realiteit van AI in onze bedrijven te ontdekken. Van het doorbreken van misvattingen tot het benadrukken van succesverhalen. Onze missie is om een genuanceerd beeld te schetsen van de werkelijke impact van AI op onze manier van werken, leven en innoveren.

Wil je als gast deelnemen aan onze podcast? Heb je een AI-onderwerp dat je graag belicht ziet? Neem contact met ons op via mail: jackie@happy2change.be

👉🏻 Oneens met Elon Musk – Dean legt uit waarom!

Happy 2 Change wenst een bron van betrouwbare en doordachte content over innovatie en AI te zijn, ontdek je fouten? Laat het ons dan even weten!