Alles waar we om geven beter maken

Happy 2 Change, Uitgeverij Lannoo Campus en MbarQ nodigen je van harte uit voor de boekvoorstelling van AI, de hype voorbij.

Donderdag 21 maart 2024
Ontvangst 18u30
Start om 19u00
Hogeschool PXL
Congress Paciolo
Elfde-Liniestraat 24 (gebouw D)
3500 Hasselt

Programma

8.30u Ontvangst
19.00uKorte verwelkoming door Francis Vos (departementshoofd PXL Business en ex-lector van Jackie)
19.10uOverhandiging eerste exemplaar door Niels Janssens (directeur-uitgever LannooCampus)
19.15uKeynote & Edutainment AI, de hype voorbij door Jackie Janssen & artificiële gasten uit de AI cosmos, waaronder Rudi Peeters (ex CIO KBC, ex-CEO Vandersanden, bestuurder Colruyt & Torfs)
20.00uPanelgesprek geleid door Sjoukje Smedts (journaliste):
– Luc Van Gorp (voorzitter CM)
– Rudi Peeters (ex CIO KBC, ex-CEO Vandersanden, bestuurder Colruyt & Torfs)
– Stefan Schoonbrood (MbarQ, eerste datascientist die voor Jackie werkte)
– Jackie Janssen (Auteur)
20.45uNetwerkmoment

Over het boek

AI, de hype voorbij verkent de automatiseringsmogelijkheden die artificiële intelligentie (AI) biedt, maar kijkt ook verder naar het potentieel om organisaties van grond af aan te transformeren. Dit boek gaat dieper in op hoe je op een alledaagse manier AI in jouw organisatie kan implementeren. Aan de hand van persoonlijke verhalen en praktijkvoorbeelden schetst het een positief beeld van de toekomst door de immense kansen die AI biedt voor organisaties. Denk hierbij aan verbeterde efficiëntie, klantenservice op maat, en baanbrekende innovaties. Dit boek dient als een uitgebreide gids voor iedereen die de impact van AI in hun organisatie wil begrijpen en maximaal wil benutten.

Over de auteur

Jackie Janssen wordt omschreven als een visionaire leider en is actief als Chief Data Officer. Zijn expertise ligt in leiderschapsontwikkeling, AI-gedreven innovatie, en coaching. Als boeiend spreker geeft Jackie regelmatig keynotes en workshops en verdiept hij zich in consultancy projecten. Daarnaast beheert hij de populaire blog Happy 2 Change, een bron voor frisse inzichten in AI en technologie.

Leave a comment